TRABZONSPOR’un transfer döneminde kadrosuna kattığı en pahalı isim olan Majeed Waris, kulübün geleceğe yatırımı olarak gösterildi. Başkan Hacıosmanoğlu, Waris için, "Ondan çok şey bekliyoruz. O da bize beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi.
Trabzonspor’un Spartak Moskova kulübünden 6 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Ganalı forvet oyuncusu Majeed Waris’in 23 yaşında Türkiye’yi tercih etmesi hem ülkesinde, hem de Rusya’da şaşkınlık yarattı. Rus basını futbolcunun Premier Lig’den birçok taliplisi olduğunu belirterek, Trabzonspor’un geleceğe yatırım yaptığına vurgu yaptı. Trabzonspor’da bazı yöneticilerin de Waris için verilecek olan 6 milyon Euro’ya karşı çıktığı ancak futbolcuyu izleyen teknik ekibin, "Bu futbolcu çok büyük katkı sağlar ve gelecekte kulübe ciddi paralar kazandırabilir" diyerek, yönetimi ikna ettiği öğrenildi.
Bu arada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, Waris’ten çok şey beklediklerini belirterek, "Kendisinden beklentilerimizin farkında. Oda bize beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi.
TRABZONSPOR’DA MİLLİ SIKINTI
Trabzonspor’un yeni transferlerinden Yatabare, Waris ve Papadopoulos takımla birlikte hiç antrenmana çıkmadan ülkelerinin milli takımlarına gitti. Bu futbolcuların ülkelerinin milli takımlarıyla ikişer maç oynayacağı ve 11 Eylül’de Trabzon’a geleceği açıklandı. Bu nedenle Fenerbahçe maçı öncesi takımla sadece üç antrenman yapacak olan Waris, Yatabare ve Papadopoulos’un, takıma uyum sağlaması için yoğun çaba harcanacak. Bu arada 10 Eylül’de Cezayir ile Mali arasında oynanacak olan Afrika Uluslar Kupası maçında Medjani ve Belkalem, Yatabare ile karşı karşıya gelecek.
KHARKİW MAÇI LVİV ŞEHRİNDE OYNANACAK
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı FC Metalist Karkhiv maçının yeri ve saati belli oldu. Buna göre maç 18 Eylül 2014 tarihinde TSİ 22.05'de Ukrayna’nın Lviv kentinde bulunan Arena Stadı’nda oynanacak. Kharkiw, Ukrayna’daki iç karışıklık nedeniyle maçlarını kendi sahasında oynamıyor.
FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ
Trabzonspor, ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz’ın yanı sıra milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Papadopoulos, Constant, Majeed Waris, Yatabare, Onur ve Yusuf Erdoğan da katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Aykut Demir, Bosingwa ve Cardozo ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI