Yunus Emre SEL/TRABZON, () - TRABZONSPOR’un iki sezon önce Leicester City’den transfer ettiği 29 yaşındaki Fildişi Sahilli defans oyuncusu Sol Bamba’nın sözleşmesi karşılıklı yapılan anlaşmayla feshedildi.
Bir haftadır süren görüşmelerin ilkinde kulüpten sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 300 bin Euro talep eden Bamba, bu sürecin ardından Genel Menajer Serhat Altıncı ile sürekli pazarlık yaptı. Bugün yapılan son görüşmede ise 250 bin Euro’ya ikna olan Bamba’nın Trabzonspor macerası sona erdi. Bu arada Bamba’nın geçtiğimiz sezonki alacaklarının da ödeneceği belirtildi. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Profesyonel futbolcumuz Souleman Bamba ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, oyuncuya 250.000 Euro fesih bedeli ödenecektir."
TRABZONSPOR’UN MİTROGLOU AŞKI BİTMİYOR
Bamba’nın gidişiyle yabancı kontenjanını boşaltan Trabzonspor, orta saha ve forvete bir takviye yapmak için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavililerin bir süredir transfer gündemini meşgul eden Yunan golcü Kostas Mitroglou için Fulham’a son bir kiralama teklifi daha yapacağı öğrenildi. Bu teklifte fiyat artırımına gitmeyi planlayan bordo-mavililerin İslam Slimani için de nabız yokladığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI