LİGİN 26'ıncı haftasının açılış maçında dün akşam sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak puan cetvelindeki 4'üncülüğünü korumak için önemli bir avantaj kaybeden Trabzonspor'da moraller bozuldu.
"BU KADAR GOL KAÇMASI BİZE YAKIŞMADI"
Karşılaşma boyunca girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için oldukça üzgün olan teknik sorumlu Hami Mandıralı, soyunma odasında futolcularına, "Bu kadar gol pozisyonuna girip atamamak ve sonunda bir puan almak bize yakışmadı. Herkes biraz daha fazla özverili oynamalı" diyerek uyarılarda bulundu.
JANKO VE ADRİAN ŞANS KULLANAMADI
Bu arada uzun bir aradan sonra formayı kapan Avusturyalı Janko ve Polonyalı Adrian ise karşılaşma süresince kendilerine verilen şansı iyi kullanamadı. İki oyuncunun da performansı, yeterli görülmedi.
İKİ GÜN İZİNLİ
Hami Mandıralı, Kasımpaşa beraberliğinden sonra oyuncularına iki gün izin verdi. Pazartesi günü Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayacak olan bordo mavili takımda, sakatlıkları nedeniyle Kasımpaşa maçında görev yapamayan Henrique, Emre Güral ve Bourceanu’nun da takımla birlikte çalışabileceği öğrenildi. Son haftalarda kadroya giremediği için huzursuz olan Florent Malouda’nın da formsuz Adrian ve Janko’nun yerine Sanica Boru Elazığspor maçının kadrosuna alınabilyeceği bildirildi.
YEDEK KULÜBESİ TRABZONLU
Trabzonspor’un dün akşam Kasımpaşa ile oynadığı maçta yedek kulübesinde oturan 7 futbolcudan altısı Trabzon kökenliydi. Yedek oyunculardan sadece Soner Aydoğdu, Ankara doğumlu olarak dikkat çekerken Zeki Yavru, Zeki Ayvaz, Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa ve Gökhan Alsan, Trabzonspor alt yapısından yetişen Trabzonlu oyuncu olarak kadroya girdi. Ailesi Trabzonlu olan Şahin Aygüneş ise Almanya’da doğup büyüdü. Bordo mavili takımın 11’inde ise Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Mustafa Akbaş diğer Trabzon kökenli oyuncular oldu.
ÖZER HURMACI’NIN SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILACAK
Trazonspor, Kasımpaşa’dan 1.5 yıllığına kiraladığı 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu olan Özer Hurmacı'nın bonservisini almak için Kasımpaşa Kulübü'yle girişimlerine başladı.
Bordo mavili kulüpte kısa sürede sergilediği performansla hem takımın vazgeçilmezleri arasına giren, hem de taraftarların beğenisini kazanan Özer Hurmacı’nın 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu sezon sonunda kullanılacak. Bordo mavili yöneticilerin, bunun için Kasımpaşa kulübü yöneticileri ile ön bir görüşme yaptığı ve 1.5 milyon Euro’nun iki taksit halinde ödenmesini teklif ettiği öğrenildi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF