TRABZONSPOR, yabancı kontenjanını boşaltmak için Colman, Bamba, Jebrin ve Janko’ya, "Kendinize kulüp bulun" çağrısı yaptı.
Bordo mavililerde transfer sezonu öncesi yabancı kontenjanını boşaltmak için çalışmalar devam ediyor. Yeni sezonda 5+3 kontenjan sayısını en iyi şekilde kullanmak isteyen Trabzonspor, 1461 Trabzon’da kiralık olarak forma giyen ancak performansı yeterli bulunmayan Jebrin ile birlikte Colman, Bamba ve Janko’ya, "Kendinize kulüp bulun" çağrısı yaptı. Bu futbolculardan Colman ve Bamba’dan ciddi bir bonservis bedeli kazanmayı amaçlayan bordo mavililer, Malouda’nın da sözleşmesini feshetmek için oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon İngiltere’nin Sunderland takımında forma giyen Celustka’nın ise takıma geri çağrılacağı ve kadroda tutulmak istendiği öğrenildi.
YÖNETİM KARARINI VERİYOR
Trabzonspor Yönetim Kurulu bugün İstanbul’a geç saatlerde bir araya gelerek teknik direktör sorununu ve transfer konusunda izlenecek olan yol haritalarını çözüme kavuşturacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tüm yöneticileri dinledikten sonra teknik direktörlük konusunda kendi fikrini söyleyeceği ve alınacak olan ortak kararla teknik direktör arayışlarına son verilmesinin planlandığı belirtildi.
TRABZONSPOR BOSİNGWA’YI TUTUYOR
Portekizli futbolcu Jose Bosingwa’ya bu sezon sergilediği başarılı performansın ardından Hull City başta olmak üzere bir çok kulüpten teklif gelmesi bordo mavili kulübü zora soktu. Bosingwa’yı bırakmaya kesinlikle yanaşmayan bordo mavili yöneticiler, Portekizli oyuncunun, "Trabzon’da çok mutluyum. Benim için gelen teklifleri reddebilirsiniz" şeklindeki yaklaşımı nedeniyle oldukça mutlu oldu. Ailesiyle birlikte tatilde olan futbolcunun menajerlerine de, "Kulüp aramıyorum" mesajını ilettiği öğrenildi.
TRABZONSPOR’UN POLONYA KABUSU
Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın raporu doğrultusunda Polonya’da birkaç futbolcu ile ön görüşme yapan yöneticiler büyük bir şok yaşadı. Teklif getirdikleri her futbolcu için, "Adrian için 5 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödediniz, bizde bu rakamları isteriz" cevabı alan bordo mavililer, şimdilik Polonya’dan futbolcu almak konusunda geri adım attı. Polonya tarihinde en yüksek bonservis bedellerinden biri olarak kabul edilen Adrian’a verilen miktar Trabzon’da da büyük tepki çekmişti.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF