TRABZON’dan yayın yapan yerel gazetelerde Trabzonspor’un Apollon Limassol’u 4-2’lik skorla geçerek gruplardan çıkmayı garantilemesine geniş yer ayırdı.
Gazeteler maçta 3 gol atarak yıldızlaşan Olcan Adın’dan da övgüyle bahsetti. Taka Gazetesi, "Adın’a kurban olurum" ve "Fener şikeden yasaklı, Galatasaray Avrupa’da darmadağın, milli takım Brezilya’da yok. O zaman: Trabzon için ayağa kalkın, selam durun" başlığını attı. Karadenizin Sesi Gazetesi, "Adın fırtına Avrupa dar sana", "İşte böyle Avrupa’da da Onur’lu Olcan!" ve "Senin adın yeter" başlıklarını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Adın’la destan yazdık" manşetini kullanırken, Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi de, "Bu devirde Trabzonsporlu Olcan!" ve "Avrupa’yı yıkarız Roma’yı da yakarız" manşetini kullandı. Karedeniz Gazetesi de, "Frikik hattrick Limassol keklik" ve “Sen sevdamızsın, hayatımızsın” başlıklarıyla galibiyeti okuyucularına duyurdu. Günebakış Gazetesi de, "Türkiye’nin gururu Trabzon" ve "Alnınızdan öpüldünüz" manşetlerini attı.
BASKETBOL TAKIMI BOSNALI STİPANOVİC’İ TRANSFER ETTİ
Bus arada Beko Basketbol Ligi’nde yarın saat 16.00’da Türk Telekom’u ağırlayacak olan Trabzonspor Medical Park Basketbol takımı 27 yaşındaki Bosna Hersekli pivot Andrija Stipanovic’i kadrosuna kattı. Son olarak Belçika’nın Oostende takımında forma giyen 26 yaşındaki pivot oyuncusu Stipanovic’le bugün resmi sözleşme imzalandı. Basketbol Takımı Genel Saymanı Hasan Aktaş, ihtiyaçlar doğrultusunda bir transfer gerçekleştirdiklerini belirtti, "Başarılı bir oyuncu. Başarılarını burada da sürdüreceğine olan inancımız tam" diye konuştu.
2.09 boyunda olan Stipanovic daha önce KK Split (Hırvatistan), Liege (Belçika), JuveCaserta (İtalya), Vanoli CR (İtalya) ve Oostende (Belçika) takımlarında forma giydi.