Hasan DÖNMEZ/KONYA, ()– TORKU Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal,  takım olarak iyi yolda olduklarını ve iyi oynadıklarını söyledi, "Trabzonspor’a karşı oynanan maçların skoru belli olmaz. Çünkü ligin iyi takımlarından ve hedefleri yüksek bir takım. Maçın genelinde bizim daha net pozisyonlarımız oldu. Özellikle takımın ikinci bölgedeki oyunundan memnunum. İkinci devrede Djalma ve Hlep ile pozisyonlar da bulduk. Geldiğimiz lig ortamında puanların çok önemi var. Disiplinli oyun ve pozisyon vermemekten memnunun. Seyircilerimize de teşekkür ediyorum. 90 dakika bizi hep desteklediler. İyi yoldayız ve iyi oynuyoruz. İyi oyunumuzla gol atsaydık galibiyetle süsleyebilirdik" dedi.
YORGUN BİR TRABZON BULMUŞTUK
3 puan almak istediklerini ancak alınan bir puanın da iyi olduğunu kaydeden Torku Konyasporlu Hasan Kabze, "İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlar ile öne geçseydik ikinci yarı daha rahat olabilirdik. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı aynı disiplinle oynayarak 3 puanı alacağımızı düşünüyorum" derken Ali Çamdalı da şöyle konuştu:
"’90 dakika geneline bakınca bir puanla mutlu olmamız gerektiğini düşünüyorum. İlk yarı daha üstün bir Konyaspor vardı sahada. Karşımızda yorgun bir Trabzon bulmuştuk. Pozisyonları değerlendirseydik galip olabilirdik. Bu oyun ve disiplin ile en kısa zamanda 3 puanı alacağımızı düşünüyorum ve gelecekten ümitliyim."
TRABZONSPOR: "1 PUANLA YETİNDİK"
Trabzonspor teknik direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, kazanmak için geldikleri ancak bir puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi, "90 dakika boyunca golü düşündük. Oyunun ikinci yarısı yaptığımız değişiklik ile oyunun hakimiyetini elimize geçirdik. Pozisyon vermediğimizi düşünüyorum" dedi.
Trabzonsporlu Mustafa Akbaş'da 3 puan için geldiklerini ifade etti, "Ama oyun ortada ve dengeli oldu. Fazla pozisyonu olmayan bir maçtı. İki takımda çok iyi mücadele etti. Her iki takımın da oyuncularını kutluyorum. Maçın hakkı da beraberlikti ve öyle de oldu" diye konuştu.

MKY(İA/)