SPOR Toto Süper Lig’in ilk haftasında  kendi sahasında Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup eden Torku Konyaspor, rövanş maçında da sahadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. 
Torku Konyaspor, bu hafta oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle Ali Turan ile  yeni transfer Vukovic katılmadı.
Mesut Bakkal, antrenmanın bitiminde, "Süper Lig'in en iyi futbol oynayan ve en iyi hücum hattına sahip takımıyla oynayacağız. Maçta yürekli ve bize yakışan oyunu oynayacağız'' dedi. Tek maça kilitlenmek istemediklerini, ikinci devredeki tüm maçların önemli olduğuna da dikkati çeken Mesut Bakkal, şöyle devam etti:
"Rahatlamamız için 7-8 galibiyet almamız gerekiyor. Burada önemli olan istikrarı sağlayıp, Eskişehirspor maçında gösterdiğimiz pozitif oyunu herkese izlettirmemiz gerekiyor. Sadece Fenerbahçe maçına fazlasıyla odaklanmak, yersiz diye düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kazanan bir teknik direktör olarak bu takımları yenmenin hazzını biliyorum. Özellikle sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok çok önemli. Herkesin bu açıdan olaya bakmasını istiyorum. Fenerbahçe maçı bizim için ne bir başlangıç ne de bir son olacaktır."