TORKU Konyaspor, daha önce Barcelona ve Arsenal formalarını da giyen Aleksandr Hleb ile prensipte anlaşttı. Belaruslu oyuncunun, kesin kararınını hafta sonuna kadar vereceği belirtildi.
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında dünyaca ünlü futbolcu Aleksandr Hleb ile prensipte anlaştıklarını açıkladı. Öten, "Hleb ile en ciddi şekilde ilgilenen kulübüz. Kendisine teklifimizi ilettik ve sözlü olarak mutabakata vardık. Transfer resmi imza atılmadan kesin bitti demek yanlış olur. Hleb'in durumu cumartesi veya pazar günü netlik kazanacak" dedi.
Öten, stoper konusunda da görüşmelerde bulundukları Sırp futbolcu Vukovic ile anlaştıklarını, protokol imzaladıklarını kaydetti.
Güven Öten, 3 yabancı oyuncuylada yollarını ayırıcaklarını belirterek, "Aramıza yeni katılacak yabancı oyuncularla birlikte kontenjanda göz önüne alınarak Ezechiel N'Douassel, Kibong Mbamba ve Cristovao da Silva Ramos ile yollarımızı ayıracağız. Bu isimlerden Ramos'un sözleşmesi zaten yarım dönemdi ve herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bununla birlikte Kibong bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisine gelen tekliflere göre kiralık olarak veya şartlar uygun olursa bonservisiyle birlikte verebiliriz. N'Douassel'in de menajerine durumu ilettik. Kendisine takım bulması söylendi" diye konuştu.