SPOR Toto Süper Ligin son haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kalan Torku Konyaspor, bu sonuçla ligi 42 puanla 11'inci sırada bitirmeyi garantilerken Yunanlı oyuncusu Gekas attığı 13 golle takımının en golcü oyuncusu oldu.
GOLLERİYLE DÜNYA KUPASI'NA GİDİYOR
Torku Konyaspor, ligin 34 haftasında 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Sezon başında transfer edilen 34 yaşındaki Yunanlı Gekas, oynadığı 24 maçta attığı 13 golle yeşil beyazlı takımın en çok gol atan oyuncusu olarak dikkat çekti. Özellikle son haftalarda takımının kendi sahasında oynadığı Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor'a attığı gollerle takımına önemli puanlar kazandıran golcü futbolcu,  Brezilya'da düzenlecek 2014 dünya kupasında mücadele edecek Yunanistan milli takımının kadrosuna da davet edildi.
33 MAÇTA 90 DAKİKA
Sezon başında Yunanistan'ın Paok takımından kiralanan kaleci Itandje ise çıktığı 33 maçtada 90 dakika kalesini koruyarak yeşil beyazlılarda en çok forma giyen oyuncu oldu. Başarılı file bekçisi, bu başarısıyla dünya kupasında mücadele edecek Kamerun milli takımının aday kadrosunda da çağrıldı.

TY(İA/AÖ) FOTOĞRAF