TOKATSPOR-Galatasaray karşılaşması, Tokat'ta heyecana sebep oldu. Taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandıktan sonra karşılaşmayı izlemek için gruplar halinde stada gittiler.
KARNAVAL HAVASI
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan 8 takım arasında tek 2'nci Lig Beyaz Grup takımı olan Tokatspor'la Galatasaray karşılaşması, günler öncesinden kentte konuşulmaya başlandı. Karşılaşma için simitçisinden, ayakkabı boyacısına kadar çok sayıda vatandaş Tokatspor formalarıyla coşku içinde cadde ve sokaklara çıktılar. Tokatlılar'ın bu gürüntüsü, şehrin içinde karnaval havası yarattı.
BAYRAKLAR ASILDI
Galatasaray'ın tarihinde ilk kez geldiği kentte son hazırlıklar tamamlanırken maçın oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu'nun giriş bölümüne büyük Tokatspor bayrakları asıldı. Tokatspor taraftarları, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek maçın oynanacağı stada gittiler. İki takımın taraftarlarının sokaklarda bir arada dolaştıkları da dikkati çekti.
GALATASARAY İÇİN OTELİN ÖNÜNDE GÖSTERİ
Bu arada Galatasaray kafilesinin kaldığı kaldığı otelin önünde toplanan sarı kırmızılı taraftarlar, bir süre takımları lehine sevgi gösterilerinde bulundular.
GALATASARAY’A YILDIZ OYUNCULARINI GETİRMEME TEPKİSİ
Bu arada Tokatsporlu taraftarlar, Galatasaray yönetimi ve teknik direktörleri Roberto Mancini'ye yıldız oyuncularını getirmedikleri için tepki gösterdiler. Tokatspor'un kendilerinin baş tacı olduğunu söyleyen taraftarlar, yıldız oyuncularını getirmedikleri için Galatasaray'a tepki gösterirken, şöyle dediler:
"Acaba neden as oyuncularını getirmediler. Tokatspor seyircileri bu maç için bilet aldı. Neden büyük sporcular gelmedi de yedek ağırlıklı geldi. Bu yanlış bir tutum. As oyuncularını getirmedikleri için bu yüzden Galatasaray'ı kınıyoruz."