ZİRAAT Türkiye Kupası 5'inci tur karşılaşmasında çarşamba günü Süper Lig temsilcisi Kayserispor'u konuk edecek olan Tokatspor, rakibini yenerek gruplara kalmayı hedefliyor.
Ziraat Türkiye kupasında sırasıyla, Uşak Sportif Gençlikspor, Boluspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u eleyerek 5'inci tura yükselen Spor Toto 2'inci Lig Beyaz grup temsilcilerinden Tokatspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Düz koşu ile başlayan antramanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Antrenman öncesi açıklamalardan bulunan teknik direktör Mehmet Şahan, kentte etkili olan kar yağışının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Süper Lig'in iyi takımlarından biri ile karşılaşacaklarını söyleyen Şahan, şöyle konuştu:
"Şu anda puan sıralamasında ki yeri ve aldığı puan kesinlikle Kayserispor'un gücüyle orantılı değil. Biz bunun bilincindeyiz. Ama biz şu ana kadar iyi takımları geçmiş ve buraya gelmiş bir takım olarak bundan sonrada Kayseri engelini geçmek için elimizden gelen her şeyi sahaya koyacağız. Umarım ki onu da başaracağız. Kendi evimizde ve seyircimizin önünde oynamamızın avantajını ne kadar lehimize çevirirsek o kadar lehimize olacak diye düşünüyorum. Çarşamba günü bir üst tura yükselen takım olmayı düşünüyoruz" Bu arad takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı bildirildi.