SPOR Toto 2'inci Lig Beyaz ekiplerinden Tokatspor, transfer ettiği 11 yeni futbolcunun lisans problemini çözdü.
Yeni sezon için transfer ettiği 11 futbolcunun lisansını eski futbolcuların alacaklarını ödeyemediği için çıkartamayan Tokatspor, ligin ilk maçın ardından bu sorunu çözdü. Rahat bir nefes alan bordo beyazlı ekibin hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ümraniyespor maçına tam kadro ile çıkacağı açıklandı. Başkan Emin Yılar, Tokatspor'un zor bir dönemi daha atlattığını belirtti, şöyle konuştu:
"Tokatspor'un önceki meselelerini temizleye temizleye gidiyoruz. Bu uğurdaki gerçekten yapmış olduğumuz mücadele ben artık savaş diyorum. Bu savaş içerisinde incittiğim kırdığım olduysa herkesin affını diliyorum. Gerçekten burada bir sinir harbi yaşıyoruz."
Deplasmanda 2-0 kaybettikleri 1461 Trabzon karşılaşmasına alt yapıdan çağrılan genç futbolcular ile çıktıklarını hatırlatan Başkan Yılar, şöyle devam etti:
"Eski futbolcumuz Fatih Özdemir'e borcumuz vardı ve bu yüzden lisanslar çıkmamıştı. Yaptığımız diyaloglar, ikna çalışmaları sonrası karşılıklı anlaşmaya vardık. Avukat masrafları dahil 180 Bin TL ödenerek o konuyu kaldırmış olduk. Şu anda Tokatspor'un federasyonda yeni futbolcuların lisansları onaylandı. Hafta sonu kendi sahamızda Ümraniyespor ile maçımız olacak. O günkü maçın bayram havasında olmasını arzuluyoruz. Tüm halkımızı bu maça davet ediyoruz."

FOTOĞRAFLI