Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT,()-TOKATSPOR teknik direktörü Ferruh Özgün, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti, "Takıma en az 3 futbolcu daha transfer edeceğiz" dedi.
Spor Toto 2'inci Lig Beyaz grup ekiplerinden Tokatspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdürdü. Yaklaşık 30 futbolcu ile günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren bordo beyazlı ekip, kampta şu ana kadar oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Teknik direktör Ferruh Özgün, oynanan bu karşılaşmalarda futbolcuların tamamına şans verdiğini söyledi. İdeal 11'i oluşturmak için çaba harcadığını belirten Ferruh Özgün, şöyle konuştu:
"Oynadığıız 3 hazırlık maçında eksiklikleri görmeye çalıştık. Bu hazırlık maçlarında takımdaki tüm futbolculara şans vererek onları görme fırsatı yakaladım. Önümüzde 3 hazırlık maçı daha var. Bu maçlarda artık kafamızda oluşturduğumuz ilk 11'i sahaya sürmeyi amaçlıyoruz. Defans, kenar ve birde ofansif futbolcu olmak üzere en az 3 transfer yapmayı hedefliyoruz. Futbolcularımın çalışmalarından oldukça memnunum."
Sezonun ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ferruh Özgün, ligde play off'a kalmayı hedeflediklerini belirtti.

FOTOĞRAF