MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, 2-0 kazandıkları maçı değerendirirken şöyle dedi:
"İkinci yarıda kaliteli oyuncularımız sahaya girince skor değişti. Hedefimiz Türkiye kupası. Kupa ile birlikte Anadolu'nun güzel şehirllerine gidiyoruz. Böyle yerlere gittiğimizde oyuncularımız oyuna konsantre olamıyorlar, rakibi küçümsüyorlar. Bu doğal birşey onlar için. İkinci yarı oyuna müdahale edince, kaliteli oyuncularımız sahaya girince denge de değişti, skor da değişti. Ben Tokatspor'u kutluyorum. Böyle bir organizasyonda 2'nci Lig takımının olması benim için önemli."
Medical Park Antalyasporlu Zeki Yıldırım ise galip geldikleri için mutlu olduklarını, Ziraat Türktiye Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi.
TOKATSPOR: "OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜR"
Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan ise futbolcularını göstermiş oldukları performansdan dolayı tebrik ettiğini söyledi, "Elimizde kalan son oyuncularla sahaya çıktık. Herkes kendisine, formasına, Tokat'a sahip çıkarak mücadele etti. Oyunun sonlarına doğru yapmamamız gereken hatalardan dolayı mağlup olduk. Sahadaki kesinlikle ezilmedik, rakibimiz kadar oynadık. Rakimizden daha fazla pozisyon ürettik. Ama biraz daha dikkatli olmayı becerebilseydik şu anda sahadan puanla ayrılan takım olacaktık" diye konuştu.
Tokatsporlu Rıdvan Gökçe ise eksikliklerinin olmasına rağmen karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak ellerinden gelen bütün çabaları sarf etmelerine rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını dile getirdi.