ZİRAAT Türkiye Kupasında Galatasaray karşılaşmasında gösterdiği performansla dikkat çeken Tokatspor kalecisi Mehmet Dönmezdemir, sarı kırmızı ekibin kazandığı ilk penaltıda Burak Yılmaz'ı eleştirerek "Burak'ın her zaman yaptığı şeyler bunlar" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda dün akşam oynanan karşılaşmada rakibine 2-0 yenilen Tokatspor, bugün önce havayolu ile Sivas'a, ardından ise karayolu ile Tokat'a geldi. Adnan Çiçek tesislerine inen futbolcuların yorgun oldukları gözlendi. Galatasaray karşılaşmasında rakibin yakaladığı bir çok gol pozisyonunda başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken kaleci Mehmet Dönmezdemir, "İsterdikki puan veya puanlar çıkaralım ama nasip değilmiş. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi. Kendi performansını da değerlendiren Dönmezdemir, "İstediğin zaman iyi konsantre olduğun zaman başaramayacağın bir şey yoktur. Sonuçta karşında ki takım Galatasaray da olsa, Fenerbahçe de olsa fark etmeyecek. Ayrıca hocalarıma da teşekkür ediyorum, bizleri iyi çalıştırdılar" diye konuştu. Galatasaray'ın karşılaşmanın 69'uncu dakikasında Burak ile kazandığı penaltıyı da değerlendiren Dönmezdemir, şöyle konuştu:
"Burak'ın her zaman yaptığı şeyler bunlar. Yaşar ile konuştum. Kendisi, 'ben dokunmadım' dedi. Tabi ki ben takım arkadaşıma inanırım, penaltı değildi. Ama çok güzel attı kendini, ikinci pozisyon ise penaltıydı"
"OYUNCULARIMIZIN GAYRETİNE YAZIK OLDU"
Teknik direktör Mehmet Şahan, karşılaşma genelinde iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Zaman zaman kendi hatalarımızdan bizim rakip kalede etkili olacağımız pozisyonlar döndü geldi bizim kalemize büyük tehlike oldu. Yediğimiz gollerde kendi hatalarımızın başlangıcından dönen toplardan oldu. Oyuncularımızın gayretine bir yerde yazık oldu. Özellikle takıma katkısında kaleci Mehmet'in payı inkar edilmez. Bize çok büyük katkı verdi. Nasıl o ön plana çıktıysa ekip olarak da ön plana çıktık. Ama yapmamamız gereken hatalar bize pahalıya mal oldu. Her şeye rağmen oyuncularımızın sahada gösterdiği dirençten hakikaten utanılacak bir yanı yoktu ve biz mutluluk duyduk" dedi.