ZİRAAT Türkiye Kupası'nda pazar günü saat 13.30'da sahasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Tokatspor, maçın hazırlıklarına başladı.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun ilk karşılaşmasında Galatasaray'a deplasmanda 2-0 yenilen Tokatspor, bir günlük iznin ardından bugün çalıştı. Teknik direktör Mehmet Şahan, antrenmandan önce oyuncularını saha ortasında toplayarak 10 dakika süren bir konuşma yaptı. Mehmet Şahan, daha sonra da takım kaptanlarıyla bir süre görüştü. AÜrdındanh antrenmana geçildi. Düz koşu ile başlayan antramanda futbolcular dar alanda kısa pas çalışması yaptı.
"İYİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ"
Galatasaray karşılaşmasında deplasmanda oynamalarına rağmen iyi izlenimler bıraktıklarını söyleyen Mehmet Şahan, antrenmanının bitiminde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Galyatasaray maçnda kalma gibi bir düşüncemiz olursa hata yaparız. Sanica Boru Elazığspor, bunun sıkıntısını bize yaşatabilir. O yüzden o maçı kazandıklarımızla, kaybettiklerimizle geride bırakıp Sanica Boru Elazığspor maçına odaklanmamız gerektiği düşüncesindeyim. Sıralamada ki yeri ne olursa olsun Süper Lig takımı ve iyi oyunculardan kurulu bir takım ile oynayacağız. Kesinlikle işimizi en az Galatasaray karşılaşmasında ki kadar ciddi görüp ciddi bakmak zorundayız."