TOKAT Valisi Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Adnan Çiçek, 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Tokatspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile aynı grupta yer almasını istediklerini söyledi.
VALİ TAŞKESEN: "GALATASARAY'I BEKLİYORUZ"
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) toplantısından önce açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Taşkesen, Tokatspor'un kupada iyi bir performans sergilediğini vurguladı, "Bu başarının devam edeceğini de inanıyorum. Galatasaray'ın grubuna düşmeyi Galatasaray'ı burada ağırlamak istiyoruz, Galatasaray'ı bekliyoruz" dedi. Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise Tokatspor'un geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de Türkiye Kupası'nda isminden söz ettirdiğini belirtirken şunları söyledi:
"Tokat'ın tanıtımı açısından çekeceğimiz kura önemli. Daha önceki iki sezonda kurada Fenerbahçe'yi çekmiştik. Ama bu sene kupada Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi Türkiye'nin büyükleri yok, sadece Galatasaray kaldı. Gönlümüzden Galatasaray geçiyor. Hem Tokat'ta hem İstanbul'da maç yapmak istiyoruz. Amacımız elbette ki yenmek olacak."