İstanbul- (fotoğraflı) Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), Grekoromen Güreş Milli Takımı'na sporcu sağlığı ve sakatlıklarla ilgili seminer düzenledi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, dün Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde düzenlenen seminere Dr. Canan Gönen Aydın, Milli Takım Teknik Ekibi ve Milli Sporcular katıldı. Seminerde Canan Gönen Aydın, sporcu sağlığı ve sakatlıklar hakkında bilgi verdi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından organize edilen bugünkü seminer kapsamında Prof.Dr. Aysel Pehlivan tarafından Grekoromen Milli Takımı için sporcu beslenmesi ayrıntıları da verildi.

Düzenlenen seminere Selçuk Çebi, Rıza Kayaalp, Cenk İldem, Fatih Üçüncü, Mustafa Sağlam, Atakan Yüksel, Refik Ayvazoğlu, Şeref Tüfenk, Atilla Güzel ve gençler ve diğer milli takım kampında olanlar katıldı.

Teknik heyetten ise Hakkı Başar, Muttalip Yerlikaya, Serkan Özden, Yusuf Düzer, Mahmut Altay, Hüseyin Akburu, Yücel Ünsal ile, masörler Mecnun Paşalı ile Suat Aksakal katılırken Tmok'tan Yönetim Kurulu Üyesi Semra Kasapoğlu, Teknik direktör Hakkı Başar ile Türkiye Güreş Federasyonu'ndan Ata Karataş katıldı.

Seminerler kapsamında ileriki tarihlerde doping konusu da işlenecek. (MA)