Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), FIFA Dünya Kupası'nda görev alacak hakemlerimiz Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun için bir yemek organize etti.

Federasyon'dan yapılan açıklamaya göre, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in organize ettiği yemeğe hakemlerimizin yanı sıra TFF Onursal Başkanı, UEFA Birinci Başkanvekili ve FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik, TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu katıldı.

Merkez Hakem Kurul üyeleri, MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan, Üst Klasman Gözlemcisi ve Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, FIFA Dünya Kupası'nda görev alan eski hakemlerimizden Doğan Babacan, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin'in de yer aldığı yemekte katılımcılar başarı dileklerini FIFA kokartlı hakemlerimizle paylaştı.

Yemekte TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik hakemlerimize Türkiye spor tarihine yapacakları katkı için teşekkür etti ve kendilerine FIFA Dünya Kupası maskotu Fuleco'yu armağan etti.

İSTANBUL / (fotoğraflı)

gh(gh)