Ankara'daki hain terör saldırısı, tribün liderlerinin düzenlediği yürüyüş ile protesto edildi. 81 ildeki taraftar gruplarının tribün liderleri tarafından düzenlendiği belirtilen protesto yürüyüşünde, bütün taraftarlar teröre karşı tek yürek oldu. Cebeci Grand Koç Otel önünde toplanan taraftarlar, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Kürt, Türk Kardeştir Bölücüler Kalleştir', 'Türkiye Burada Dimdik Ayakta', 'Vatan Sana Canım Feda', 'Teröre Karşı Omuz Omuza', 'Kalbimiz kapkara seninleyiz Ankara' sloganları atarak terör saldırısının meydana geldiği alana yürüdü. Taraftarlar, hain terör saldırısının meydana geldiği alana karanfil ve taraftar atkılarını bıraktı.

TARAFTARLAR İKİ DEV PANKART AÇTI
Taraftarlar hazırladıkları pankartlar ile de teröre karşı tek yürek olduklarını gösterdi. Taraftarlar, "Vatanımız için her zaman birlik olalım, rekabeti tribünde bırakalım", "Ankara'da çöktü üzerimize kara bulutlar, yedi düvel olsanız da tükenmedi tükenmeyecek umutlar" yazılı 80 ve 50 metre boyutunda pankartlar açtı.

Tribün Birliği adına basın açıklamasını yapan Genç FB Tribün Lideri Yücel Aslan, son günlerde yaşanan terör hadiselerini lanetlediklerini belirterek, "Terör hangi biçim veya isim altında gelirse gelsin amacı ortaktır. Bu topraklarda yaşayan insanları ayrımlaştırmak ve kutuplaştırmaktır gayesinde olan bu terör hadiseleri asla amacına ulaşamayacaktır. Terörü besleyerek amacına ulaşmasını sağlamak veya terörü fiziksel ve fikirsel olarak boğup yok etmek bizim elimizde. Tribün Birliği olarak geçmişte olduğu gibi bugün de terörü biçim ve isim gözetmeksizin lanetliyoruz. Sarı, kırmızı, lacivert, siyah ve gönül verilen renkler ne olursa olsun bizi tribünlerde ayrıştırmaya çalışanlara geçit vermediğimiz gibi bugün de farklı biçimde toplumumuzu ayrıştırmaya çalışanlara da geçir vermeyeceğiz" dedi.
Taraftarlar basın açıklamalarının ardından saldırıda hayatını kaybedenler için Fatiha okuduktan sonra dağıldı.