Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda  PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Sarıkamış şehitlerini anma programına katılmak üzere Kars’ta giden Kılıç, teröristlerin kayak tesislerine zarar vermesiyle ilgili olarak şunları söyledi: 

''Hiçbir şekilde, hiç kimsenin, milli birlik ve beraberliğimize zarar vermesine izin vermeyeceğimiz gibi, terör örgütü mensuplarının, milli kaynaklarımıza, milli değerlerimize zarar vermesine bu kaynaklar kullanılarak yapılan yatırımlara zarar vermesine ve olumsuz anlamda propaganda yapmasına asla izin vermeyeceğiz.

'SÖZÜMÜZÜ TUTTUK'

Sarıkamış kayak merkezinde terör örgütü mensuplarının giriştikleri haince saldırırının sonrasında kayak merkezinin eksikliklerinin giderilerek tekrar inşa edildi. Kış sezonu geldi bizim daha önce hükümet olarak verdiğimiz sözü yerine getirdiğimizi burada tekrar dile getirmek isterim. Kars'a, Sarıkamış ekonomisine, verilen zararın giderilmiş olduğunu altını çizmek istiyorum.''