YENİ sezon hazırlıklarına yarın Kızılcahamam'da başlayacak Göztepe'de teknik direktörü Suat Kaya'nın gözü genç oyuncularında olacak.
Geçen sezon göreve gelir gelmez 17 yaşındaki Tuncay'ı ilk onbire koyan genç çalıştırıcı, Halil Akbunar (21), Ramazan (21), Koray (19), Furkan (23), Göktuğ (18), Fethi (18), Enes (20) ve Tuncay'la kampta yakından ilgilenecek. Bu oyuncuların Göztepe'nin geleceği olduğunu belirten Kaya, "Gelecek temellerimizi sağlam atmalıyız. O nedenle gençlerin üzerinde titriyoruz" dedi.
Takımda Ertuğrul ve Metin Depe gibi tecrübeli oyuncuların bulunmasının gençler için avantaj olduğunu dile getiren Kaya, "Gelecek vaad eden futbolcuların ağabeylerini örnek almasını istiyorum. Göztepe, sadece günü kurtarmanın peşinde koşmayacak. Ben de gençlerin gelişimi için elimden geleni yapacağım. Onları en kritik maçta dahi oynatmaktan çekinmedim. Altyapıya gereken önemi vereceğiz" dedi. Suat Kaya, bir orta saha oyuncusu baktıklarını ancak transferde aceleci olmadıklarını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI