TÜRKİYE Futbol Federasyonu Futbol Direktörü Fatih Terim, profesyonel liglerde görev yapan teknik adamlarla Antalya'da bir araya geldi. Toplantıda, 3 teknik adamın koltuğunun boş olduğu görüldü.
Belek'teki Titanic Deluxe Hotel'de saat 10.30'da başlaması planlanan toplantıya, teknik adamlar 10.00'dan itibaren gelmeye başladı. Bazı teknik direktörlerin, toplantı salonun bulunduğu alana golf arabası 'buggy' ile gelmesi dikkati çekti. Fatih Terim, toplantıya Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba ile birlikte yürüyerek geldi. Basına kapalı toplantıda, gazetecilerin 2 dakikalık görüntü almasına izin verildi.
Toplantı salonunda Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze ve Kayserispor teknik direktörü adına ayrılan koltukların boş kaldığı görüldü. Mancini'nin toplantıya katılmasının beklendiği açıklandı.
Toplantının, Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve tüm seviyelerde görev yapan teknik adamların yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini paylaşmak için yapıldığı açıklandı.