SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor, dünya devi Real Madrid'i devre arasında maça davet etti.
Kemer bölgesinin ve Antalya'nın futbol gururu Tekirova Belediyespor, dünya devi Real Madrid'i futbol karşılaşması için Tekirova'ya davet etti. Kadrosunda Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Xabi Alonso, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo gibi dünya yıldızlarını barındıran ve 600 milyon euroya yaklaşan bütçesiyle dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen Real Madrid'i Antalya'ya davet eden Tekirova Belediyespor, yazdığı davet mektubunda İspanyol ekibine özel maç teklifinde de bulundu.
Tekirova'nın dünyanın en güzel turizm destinasyonları arasında geldiğini, Tekirova Belediyespor'un da son yıllarda bölgesinin ve Antalya'nın gururu olduğunu belirten takımın onursal başkanı ve aynı zamanda Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Real Madrid'e yolladıkları davet mektubunun amacını şöyle ifade etti:
"2008-2009 sezonu sonunda 3'üncü Lig'e adını yazdıran Tekirova Belediyesporumuz her geçen yıl kendisini kabul ettirerek bölgesinin gururu olmaya devam ediyor. Tekirovamızın gözbebeği olan futbol takımızla Real Madrid'in özel maçta bir araya gelmesi için İspanyol temsilcisinin başkanı Florentino Pérez'e mektup yolladık. Real Madrid'i devre arası hazırlık kampı için Tekirova'ya davet ettik. ''Avrupa fatihimiz' Galatasaray'ı üzen Real Madrid'le biz de maç yapmak isteriz. İnşallah mektubumuza olumlu yanıt alır ve dünya devi ile özel bir maç yaparız. Kazanan elbette Tekirova, Kemer, Antalya, Türk futbolu ve Türk turizmi olacaktır. Ama biz yine de iddialıyız."
Geçen yıl play- off'a çıkma başarısı yakalayan ve 2'nci Lig'i penaltı atışlarıyla kaçıran Tekirova Belediyespor, Türkiye'nin 3'üncü Lig'de mücadele eden ilk belde takımı unvanına sahip. Tekirova Belediyespor, 15 maçta topladığı 24 puanla 4'üncü sırada.