PTT 1'inci Lig’de zor günler yaşayan Tekden Denizlispor’da yönetim takımın motivasyonunu artırmak için seferber olurken, takım kaptanları Kahe, Bülent Ertuğrul ve Mustafa Keçeli, başarı sözü verdi.
Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyen Kahe, "Ara transferde güçlenen bu kadronun başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Ancak aklımın almadığı işler oluyor ve takımın morali bozuluyor. Herkes Tekden Denizlispor’a sahip çıksın" dedi.
İkinci kaptan Bülent Ertuğrul, "Biz teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlendik. Ligde kalma adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız" derken, Mustafa Keçeli ise, "Bizim de eksiklerimiz olabilir. Camianın toparlanmaya ihtiyacı var. En kısa zamanda çıkışa geçeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Ankaraspor maçına kafileyi Başkan Mehmet Özsoy ile yöneticiler uğurladı.
YÖNETİM 1'E 3 VERECEK
Tekden Denizlispor yönetimi, Ankaraspor deplasmanında alınacak 1 puana 3 bin TL prim vaadetti. Bu maçtan en az 1 puanla döneceklerine inandığını belirten Başkan Mehmet Özsoy, galibiyet halinde futbolcularla görüşüp, primi onların belirlemesini isteyeceklerini söyledi.