İÇ transferde Mustafa Keçeli, Ömer Alp, Bülent Ertuğrul ve kaleci Kazım'la sözleşme yenileyen, dış transferde Veli Acar, kaleci İsmail Şahmalı, Fatih Çakır, Cem Tosun, Hakan Ateş ve Gökhan Dinçer'i renklerine bağlayan Tekden Denizlispor, son olarak Adana Demirspor'dan sağ kanat oyuncusu Erçağ Evirgen'le anlaştı. Egeli futbolseverlerin Karşıyaka'dan hatırladığı golcü futbolcunun 1 yıl için 450 bin TL alacağı bildirildi. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, 2'si yabancı 7 oyuncu alıp transferi kapatacaklarını söyledi.
Geçen sezon Gençlerbirliği'nden kiraladıkları Mehmet Cansın'la anlaşmalarına rağmen kulübünün yüksek bonservis bedeli istemesi yüzünden transferin zora girdiğini söyleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Yine Medical Park Antalyaspor'dan kiraladığımız Janda ile yeni sezon için 120 bin Euro'ya anlaştık ancak bonservis sorununu çözemedik" diye konuştu. Hasan Kıbrıslıoğlu, geçmiş dönemlerde Tekden Denizlispor'a asbaşkan olarak hizmet veren Mehmet Ekizler'in başkan danışmanı olarak göreve başladığını açıkladı.
ESKİŞEHİRSPOR'A 250 BİN EURO
Tekden Denizlispor'un, 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor'dan alınan Souleymane Youla'nın transferi nedeniyle 250 bin Euro tazminat ödeyeceği bildirildi. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, iki kulüp arasında yapılan protokolda, "Youla'nın Tekden Denizlispor'dan başka takıma transfer olması durumunda Eskişehirspor'a 250 bin Euro tazminat ödenir" maddesinin yer aldığını hatırlatarak, "Bu maddeye dayanılarak yapılan başvuru sonucunda Eskişehirspor'a 250 bin Euro ödememiz gerektiği ortaya çıktı. Bu parayı da verdikten sonra geçmiş yıllarda formamızı giymiş hiçbir oyuncuya borcumuz kalmayacak" dedi.

FOTOĞRAFLI