TEKDEN Denizlispor'da transferde kaybedilen zamanı telafi etmek için hızlı adımlar atmaya çalışan Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığındaki yeni yönetim, teknik direktör Özcan Bizati'yle nikah tazeledi.
Futbol direktörlüğü görevine getirilen Özhan Çetin ve futbol şube sorumlusu olarak görev yapacak olan Ali Yaman, bugün Özcan Bizati'yle birlikte basın toplantısı düzenledi. Ali Yaman, geçen sezonlarda kulüpteki karnesi iyi olan deneyimli teknik adamın yine başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Alt yapıdan çıkan Şevki dışındaki tüm oyuncuların alacakları için Futbol Federasyonu'na başvurduğu yeşil siyahlı takımıns kadrosunda yalnızca Şevki, Mert, Yordanov ve sakat Cihan'ın kaldığını söyleyen Özcan Bizati ise, "Antrenmanlara 1 Temmuz'da bu isimlerle başlayacağız. Bizimle çalışmak isteyen oyuncularımızla yeniden masaya otururuz" dedi.
Yönetimin Bülent Ertuğrul, Mustafa Keçeli, Oktay Pop, Janda, Ömer Alp, Hasan Demir, Ömer Kandemir ve Kazım'la masaya oturacağı bildirildi.
ESKİYE DÖNÜŞ
Dış transferde ilk olarak Ankaraspor'dan eski kalecileri İsmail Şahmalı'yla söz kesen Tekden Denizlispor, eski oyuncularından Veli Acar'ı da listeye aldı. Geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.
BEŞİKTAŞLI MUHAMMET DEMİRCİ GÜNDEMDE 
Yeşil kırmızılı takımın gündeminde Beşiktaş'tan yıldız adayı Muhammet Demirci'yi kiralamak da bulunuyor. Tekden Denizlispor, daha önce Beşiktaş'tan birçok ismi kiralık olarak kadrosuna katmıştı.
ÖVte yandan futbol direktörü Özhan Çetin'le anlaşılmasının ardından Külüp İdari Menajeri Kenan Atik ile yollar ayrıldı.