TRANSFERDE hız kesmeyen Tekden Denizlispor, bugün 4 futbolcuyla anlaşırken yeşil siyahlı futbolcular, bugün de antrenman boykotunu sürdürdü.
KADROYA 4 TAKVİYE
Daha önce Mustafa Keçeli, kaleci Kazım, Oktay Pop, Mirlan Murzaev, Vlademir Sedelnikov, kaleci Yavuz ve Hasan Demir’i kadrosuna katan Tekden Denizlispor, bugün de Antalyaspor’dan Petr Janda, Adanaspor’dan Bülent Kocabey ve Ümit Tütinci ile Mersin İdmanyurdu’ndan Ömer Alp Kulga’yı renklerine bağladı.
Hırvat asıllı Alman stoper Simac’la yolları ayıran yönetim, Azeri Saşa’yı da göndermeyi planlamaya başladı. Yaşanan ekonomik krize rağmen yönetimin özveride bulunarak transferleri gerçekleştirdiğini söyleyen teknik direktör Özcan Bizati, şöyle dedi:
"Bunca ekonomik sıkıntıya rağmen 11 futbolcu alan Başkan Mehmet Özsoy ve yönetimine, kentin ileri gelenlerine teşekkür ediyorum. Defansın sağına yapılacak takviye için temaslarımız sürüyor. Yeni transferlerden sadece Janda’ya garanti para ödenecek. Diğerlerinin tümü maç başı ücret alacak."
BOYKOT DEVAM
Öte yandan paralarını alamadıkları için dünkü antrenmana çıkmayan futbolcuların eylemi bugün de sürdü. Yeşil siyahlılar, saat 13.30’da yapılması gereken idmanı boykot ederken, sahaya çıkıp bir süre ısınma hareketi yapan yeni transferlerden Janda, Ömer Alp, Murzaev ve Sedelnikov, daha sonra çalışmayı yarıda bırakıp tesislere girdi.
Antrenman saatini 18.00 olarak değiştiren yönetim, futbolcuları ikna etmeye çalıştığı bildirildi.