DENİZLİSPOR’da teknik direktör Özcan Bizati, 7 sezon sonra yuvaya dönen Mustafa Keçeli’yi bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Bizati, Eskişehirspor’dan kiralanan Mahmut Boz ve Aydınspor 1923’ten alınan Kazım’ı yedek soyunduracak. Denizli Belediyesi’nden destek alan yönetim 500 bin TL’lik transfer yasağını kaldırarak bu isimlere lisans çıkartacak.
Prensipte anlaşılan Tavşanlı Linyit’ten Nijeryalı Agbetu’nun Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kadar resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Sivasspor’un Tekden Denizlispor’a, Nihat Şahin, Timur Bayram Özgöz ve Cihan Özkara’nın kiralanması konusunda onay verdiği belirtildi. Stoper ve forvet arayan yeşil siyahlılarda ayrılmak isteyen Ahmet Arı, Onur Alkan, kulüp bulmaları istenen Simac, Saşa, ücretinde indirime yanaşmayan Kahe’nin durumu belirsiz.
PTT 1'inci Lig’in ilk yarısında sahasında oynadığı 9 maçta tek galibiyetle yetinen Tekden Denizlispor, ikinci yarıda ibreyi tersine çevirmeye kararlı. Evinde ligin en başarısız takımı olan yeşil siyahlılarda Özcan Bizati, "Gaziantap Büyükşehir Belediyespor randevusundan başlayarak iç sahayı kalemiz haline getirmek istiyoruz. Tribün desteğine ihtiyacımız var” dedi.

FO(YC/AÖ)