DEVRE arasında 700 bin TL’nin üzerinde borç ödeyerek transfer yasağını kaldırıp 11 takviye yapan Tekden Denizlispor, Balıkesirspor’u yenerek hayata döndü.
Şampiyonluk mücadelesi veren rakibini Barış’ın golüyle dize getirip bu sezon iç sahadaki 2'nci galibiyetini alan Tekden Denizlispor, düşme hattıyla puan farkını 3’e çıkarırken, mali sorunlara dikkat çeken teknik direktör Özcan Bizati, "Futbolcularım savaşıp camiayı mutlu etti. Yönetimin de ödemeleri yapıp, oyuncuları mutlu etmesi lazım" dedi.
Tüm olumsuzlukları bir anda değiştirecek sihirli değneye sahip olmadıklarını söyleyen Başkan Mehmet Özsoy ise, "Biz de futbolcularımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu hafta içinde bir miktar ödeme planlıyoruz" diye konuştu.
Öte yandan yeşil siyahlı ekip, pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular ter idmanı yaparken, diğer oyuncular normal antrenman yaptı.
KAHE GİDİYOR ATAHAN GELİYOR
Tekden Denizlispor yönetiminin, ilk yarıda bekleneni veremeyen Kahe’nin sözleşmesini feshetmek üzere olyduğu bildirildi. Daha önce ayrılmak için 160 bin Euro alacağının tümünü isteyen Brezilyalı futbolcunun, 80 bin Euro’ya indiği öğrenildi. Kahe, "Denizli’den kötü ayrılmak istemiyorum. Bu yüzden alacağımın yarısını sildim. Amacım futbol oynamak" dedi.
 Bu arada geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından sözleşmesi feshedilen sağ bek Atahan Menekşe, yeşil siyahlı kulübe dönüyor. Geçen sezondan kalan 130 bin TL alacağının 50 bin TL’sini silen Atahan’ın önümüzdekis günlerde imza atacağı öğrenildi. FI(YC/AÖ)