TEKDEN Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarına 4 as futbolcuyla başladı.
Geçride bıraktığımız sezon kadroda yer alan oyuncuların büyük bölümünün ayrıldığı yeşil siyahlı ekipte ilk çalışmada sadece Yordanov ve Şevki ile yeni transferler Veli Acar ve kaleci İsmail Şahmalı yer aldı. Zaman zaman A takımda şans bulan gençlerle A-2 Takımı'ndan gelen 14 futbolcunun da katıldığı ilk çalışma toplam 18 oyuncuyla gerçekleşti.
Hafta sonuna kadar sözleşmesi biten oyunculardan 6-7'si ile anlaşıp, bir o kadar da transfer yapmayı planladıklarını söyleyen teknik direktör Özcan Bizati, "Bu sayıya ulaşırsak, ikinci etap çalışmalar için Davraz'a gideceğiz. Olmazsa, kampı iptal edip, lige kadar Denizli'de çalışacağız" dedi.
Görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Ali Yaman ise, hafta sonuna kadar önemli adımlar atacaklarını dile getirdi.
ŞEVKİYE'YE VİZE YOK
Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gözde oyuncusu Şevki Çınar için Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa'nın yaptığı tekliflerin kendilerini tatmin etmediğini söyledi. Üç kulübün de 800 bin TL civarında rakam önerdiğini dile getiren Başkan Kıbrıslıoğlu, "Şevki gibi henüz 19 yaşındaki bir yeteneği bu paralara vermemiz mümkün değil. Zaten bizim bu oyuncuyu bırakmaya niyetimiz yok ama çok isteyen varsa, 3 milyon TL'den aşağıya satmamız mümkün değil" diye konuştu.

FOTOĞRAF