Ercan ATA, Ankara-

Eurocup temsilcimiz Aykon TED Ankara Kolejliler Top16 ikinci maçında Çarşamba günü Ukrayna takımı Khimik Yuzne'yi konuk edecek.

Ukrayna'da yaşanan olaylardan dolayı ilk maçını İstanbul'da oynayan kırmızı-lacivertliler bu karşılaşmada 75-71 mağlup olmuştu.



Görüşlerini aldığımız baş antrenör Ercüment Sunter şöyle konuştu: "Eurocup'ta Top16'ya kadar yükseldik ve şimdiki hedefimiz ise Avrupa'da sekiz takım arasına girebilmek. İlk maçımızı yaptığımız bazı hatalardan dolayı kaybettik ama Çarşamba günü oynayacağımız rövanşta bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Ukrayna takımı güçlü bir rakip ama biz daha önce bu takımı yenmiştik ve yine yenmeyi hedefliyoruz.Çarşamba günü 5 sayı farkla galip gelmemiz bizi üst tura taşıyacak ve bu çok önemli karşılaşmada taraftar desteği bekliyoruz. Tüm camiamızı ve Ankara'lı basketbolseverleri Çarşamba günü Ankara Arena'ya davet ediyoruz."



Aykon TED Ankara Kolejliler-Khimik Yuzne karşılaşması 12 Mart Çarşamba günü saat 19:00'da Ankara Arena Spor Salonu'nda oynanacak.

EA (UD)