Barcelona Teknik Direktörü Arjantinli Gerardo Tata Martino, İspanya Kral Kupası maçı öncesi konuştu.

Açıklamalarına bu gece Getafe ile oynayacakları Kral Kupası rövanş maçı hakkında başlayan Tata Martino, "İlk maçı kendi evimizde 4-0 kazandık ama bu maça sanki 0-0 gibi başlayıp o ciddiyetle oynayacağız" dedi.

Konuşmasına Barcelona takımının yıldızı Lionel Messi ve hafta başı FIFA tarafından verilen Ballon d'Or ödülü hakkında devam eden Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino, "Messi iki maçtır sonradan oyuna giriyor. Ama kendisini iyi hissediyor ve 90 dakika oynayacak durumda. Kendisi hakkında son kararı yine ben vereceğim ama Messi için her şey yolunda" dedi.

Arjantinli Tata Martino Ballon d'Or ödülü hakkında ise, "Öncelikle Ronaldo'yu tebrik ederim. Çok önemli ve prestijli bir ödül kazandı. Ama bu ödülü Ronaldo'nun alması benim düşüncelerimi değiştirmedi tabii ki. Benim için hala dünyanın en iyisi Lionel Messi'dir. Dünyanın en iyi oyuncusu olmak başka bir şey, ödül kazanmak başka bir şey. Messi ödülü alamadığı için her hangi bir endişesi yok. O tamamen Barcelona ve Arjantin Milli Takımı için konsantre olmuş durumda" ifadelerini kullandı. SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / ss(ud)