SPOR Toto 2'nci Lig’de mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nun olağan genel kurul'da, başkanlığa işadamı Erdal Yüksel seçildi.
Belediye nikah salonunda yapılan olağan genel kurul'da Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdmanyurdu’nun eski başkanı İsmail Akdağcık ve 312 üyeden 77’si katıldı.
Erdal Yüksel başkanlığında tek liste halinde gidilen seçimde Savaş Say, Fatih Yıldırım, Fikret Avcı, Hasan Podak, Hüseyin Sarı, Akif Demircioğlu, Akif Şahin, Yunus Seven, Mustafa Aydın, Olcay Başer, Ramazan Bozdağ, Salih Erdoğan, Savaş Dalkürek ve Yüksel Atum yönetim kurulu üyesi olurken, denetim kuruluna ise Ahmet Bozgaç, Ali Bağrık ve Mehmet Yılmaz seçildi.
Başkanlığa seçilen Erdal Yüksel, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Üstlendiğimiz görevin ne anlama geldiğini biliyoruz. Ben ve arkadaşlarım Tarsus İdmanyurdu misyon ve vizyonunu sportif başarıyla birleştirip, Tarsus İdmanyurdu’muzu olması gereken PTT 1'inci Lig ve inşallah Süper Lig'e çıkarma gayreti içinde olacağız. Alt yapının ne anlama geldiğini ve önemini son oynadığımız Yeni Malatyaspor maçında hep birlikte gördük. Planlı ve gerçekçi projelerle alt yapımızdan yetişen çocuklarımızı çok yakında futbol sahalarında izlemeye başlayacaksınız" dedi.
BELEDİYEDEN TAM DESTEK
Tarsus İdmanyurdu'nun Tarsus'un ortak paydası olduğunu ve takıma fazlasıyla yardım yapacağını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Son yıllarda profesyonel takımların ayakta durması zorlaştı. Kaynak sağlamak zor ama biz bunu başaracağız. Karamsarlığa kapılmadan kararlılık ve inançla Tarsus İdmanyurdu'na destek vererek hak ettiği, layık olduğu yere getireceğiz. Biz herkesi Tarsus İdmanyurdu'na destek vermeye davet ediyoruz. Bu takım sadece belediye ve yöneticilerin değildir, tüm Tarsus'un takımıdır. Bu nedenle herkes takıma destek olmalıdır. Böyle bir zor dönemde yönetime gelen arkadaşlara teşekkür ederiz. Biz belediye olarak Tarsus İdmanyurdu'na dünden daha çok yardımcı olacağız" dedi.

FOTOĞRAF