–TÜRKİYE Bölgesel Amatör (BAL) liginde mücadele eden Edirne Gençlik Kulübü'nün forma renklerini değiştirmesi taraftarın tepkisini neden oldu.  Mavi-Siyah olan renklerini sarı kırmızı olarak değiştiren amatör lig ekibi Edirne Gençlik Kulübü'nün Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da gönül veren taraftarları duruma ateş püskürdü.
Takımın “Gökkuzgunlar” olarak bilinen taraftar gurubu yeni forma renklerinin Galatasaray'ı temsil ettiğini söyleyerek, yönetimin hiçbir zaman renklerinin değiştirilemeyeceği ve dört büyükleri andıran renklerin takım rengi olarak seçilmeyeceği sözünü verdiklerini söylediler. Taraftarlar, “Kurulduğundan beri mavi-siyah renkleriyle bilinen takımın renklerini değiştirme kararı neden alındı, neden sarı-kırmızın seçildi. Şimdi takıma gönül veren Fenerbahçeliler'e, Beşiktaşlılar'a, Trabzonsporlular'a durum nasıl anlatılacak” diye tepkilerini gösterdiler.
“TARAFTAR HALA ESKİ RENKLERİ TERCİH EDİYOR”
Takımın forma renklerinin yönetim tarafından değişmesine rağmen tarafta maçlara üzerlerinde eski forma renkleri atkılar ile geliyor. Yeni renklere kimsenin alışmadığını ifade eden Batı Kale Taraftar Grubu Sözcüsü Serdar Acar, "Kulübün kuruluş renkleriyle oynanmasının taraftara karşı saygısızlık olarak görüyoruz. Biz takımımızın dört büyükleri andıran renklerini almasını istemiyoruz. Yönetim rengini değiştirebilir ama biz hep mavi-siyah olarak kalacağız” diye konuştu.
BAŞKAN DEĞİŞİMİ SAVUNDU
Namaglup unvanını koruyan ve 16 haftadır sahasında gol yemeyen Edirne Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi ise,  yönetim ve şehrin genel kanısıyla takımın renklerinin değiştirildiğini söyleyerek, "Edirnespor Türkiye'nin her yerinde sarı-kırmızı olarak biliniyor. Şehri temsil ettiğimiz için forma rengimizi değiştirdik. Galatasaray'ın renklerini andıran renkleri taşımamız belki sanşşız bir durum ama sarı ve kırmızı güçlü bir renk, canlı renkler ben aynı fikirde değilim. Şuanda şampiyonluğa giden takımı alkışlama zamanı, dünyanın en az gol yiyen takımı için destek zamanı.” dedi. Sedefçi, ilk hedeflerinin 3. lig olduğunu uzun vadedeki hedeflerinin de süper lig olduğunu kaydetti.