MEDİCAL Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, taraftarı sağduyulu olmaya davet etti. Başkan Gencer, "Maçların seyircisiz oynanmaması için herkesi göreve çağırıyorum" dedi.

Başkan Gültekin Gencer imzasıyla yayımlanan mesajda, şöyle denildi: "Son haftalarda, özellikle 40 bin TL ceza ödemek zorunda kaldığımız Galatasaray ile savunma yazısı gönderdiğimiz Gaziantep maçlarında kulüp maddi manevi büyük zarara uğramıştır. Taraftarımız sezon başından beri takımlarını centilmence desteklemiş, bundan dolayı da tribüne teşekkür etmiştik. Ne var ki son iki maçta küfür ve kötü tezahürat ciddi zararları da beraberinde getirmiştir."

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Tüm taraftarı sağduyulu olmaya davet eden Gencer, mesajında devamla şunları kaydetti: "Bursaspor deplasmanından sonra Galatasaray ve Eskişehir ile kendi evimizde oynayacağız. Bu maçların seyircisiz oynanmaması için herkesi göreve çağırıyorum. Şartlar ne olursa olsun, küfür ve kötü tezahürat sportif başarımızı olumsuz yönde etkileyeceği gibi büyük maddi zararları da beraberinde getirecektir. Bunu önlemek için tribünlerin centilmenlik ilkelerine dayanarak hareket etmelerini istiyoruz."

KENT YÖNETİCİLERİ DE UÇAKTA

Öte yandan, Medical Park Antalyaspor'un pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçını, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can ile Emniyet Müdürü Cemil Tombul da izleyecek. Antalyaspor kafilesini cumartesi günü saat 15.30'da Bursa'ya götürecek özel uçakta kentin üst düzey yöneticilerinin de yer alacağı ve tribünde takımlarını destekleyecekleri açıklandı. Başkan Gültekin Gencer, özel uçağın Bursa'ya dolu gideceğini, bundan da büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. (FOTOĞRAFLI)