Fatih Terim'in milli takıma almaya çalıştığı Türk büyükanne ve büyükbabaya sahip Kosova'lı futbolcu Adnan Januzaj'ın kadın merakı Sun on Sunday gazetesinde iki sayfaya "Adnan Şehvetli Şeytan" diye manşet oldu.

Daha önce Manchester'da bir futbolcu meraklısı kiralık kadınla geçirdiği gece, İngiliz tabloid gazetelere geçen Adnan Januzaj, bir sarışın güzelin internetteki seks muhabbetlerini basına vermesiyle yine gündeme geldi.

Manchester United'lı Adnan Januzaj, Shingi Kagawa, Sam Johnstone için striptiz yapıp video filmlerini onları heyecanlandırmak için gönderdiğini söyleyen evlenmemiş anne Claire McMullan'ı dört Manchester United futbolcusunun bombardıma tuttuğu kaydedildi. Facebook ve SMS aracılığıyla futbolcularla ilişki kuran sarışın güzelin Kızıl Şeytan'ların teknik Direktörü David Moyes'in katı ahlak kurallarını çiğnediği belirtildi.

Claire MxMullan, 30 milyon sterlin değer biçilen Adnan Januzaj'ın kendisiyle buluşmak istediğini ve İrlanda'daki evinden Manchester'a uçmasını teklif ettiğini söylerken, "Adnan videolara çok düşkün. Hangi renk iç çamaşırı giyeceğime o karar veriyor. Gerçek bir şehvetli şeytan" ifadelerini kullandı.

Sarışın güzelin ilişki kurduğu dördüncü futbolcunun ismi gizli tutuldu. 17 milyon sterlinlik orta saha oyuncusu Shinji Kagawa (25) ve Sam Johnstone, üç çocuk annesi güzelin sadece iç çamaşırlı filmlerini büyük heyecanla izledikleri anlaşıldı.

FARUK ZABCI - LONDRA /

fz(gh)