Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinin ardından taziyede bulunmak isteyenler, Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne gelmeye devam ediyor. Son olarak taziye ziyaretinden sonra açıklamalarda bulunan Hasan Arat İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman oldu.

HASAN ARAT: "BEŞİKTAŞ BUGÜN EN DEĞERLİ VARLIĞINI KAYBETMİŞTİR"

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın ölüm haberini alıp Amerikan Hastanesi'ne gelen Hasan Arat, Süleyman Seba'nın kendileri için çok değerli olduğunu ve kendisi ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Arat hastane çıkışında yaptığı açıklamasında, "Türkiye'nin başı sağ olsun çok değerli bir spor adamımızı çok değerli bir insanı kaybettik. Beşiktaş camiasının ve ailesinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Süleyman ağabey bizim için çok özel bir insandı kendisi ile birlikte çalışma fırsatı bulmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Son dönemlerde sıkıntılı durumlar geçirdi. Özellikle Ankara GATA Hastanesi'ndeki hekimlerimiz. Amerikan Hastanesi'ndeki hocalarımız başta Sayın Rahmi Koç ve Koç ailesi olmak üzere dostluklarını esirgemeyen Beşiktaşlılar her zaman bunları teşekkürlerle anmak istiyorum. Süleyman ağabey çok önemli değerler ile aramızdan ayrılıyor. Bugün burada görüldüğü üzere bir çok genç hastanede bekliyor Süleyman ağabeyi bundan sonra değerleri ile aramızda yaşatacağız. Beşiktaş bugün en değerli varlığını, sembolünü kaybetmiştir. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan bu en değerli semboldür aslında Süleyman Seba'nın değerleri Beşiktaş'ta yaşatılacaktır. Türk milletinin başı sağ olsun. Herkese sabırlar diliyorum" dedi.

ABDULLAH AVCI: "BUGÜN HALA BU SAYGIYI GÖRÜYORSA ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPMIŞ DEMEKTİR"

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı sebebiyle geldiği Amerikan Hastanesi'nde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, Süleyman Seba ile daha önceden tanıştığını ve çok değerli bir insan olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Beşiktaş futbol ailesinin, taraftarının başı sağ olsun. Özellikle Türk futbolunun da. Bugün hala bu saygıyı görüyorsa, hak ediyorsa çok önemli işler yapmıştır. Ben hem başsağlığı için geldim hem Beşiktaşlı dostların yanında olmak için geldim. Türk futbol ailesinin başı sağ olsun."

FİKRET ORMAN: "SPORDA ZARAFET VE NEZAKETİN BENCE EN ÖNEMLİ TEMSİLCİSİYDİ"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, efsane başkan Süleyman Seba'nın vefatı üzerine geldiği Amerikan Hastanesi'nden ayrılırken yaptığı açıklamasında, Seba'nın sporda zarafet ve nezaketin en önemli temsilcisi olduğunu belirtti.

Fikret Orman, yaptığı açıklamasında, "Tabi camia olarak da şahsi olarak da çok üzgünüz. Fakat bu hayatın bir başlangıcı olduğu gibi sonu da var. Allah, herkese Süleyman abi gibi mazisinde iyi anılar bıraksın, bu kadar seven insan bıraksın. Çok önemli bir insandı, Beşiktaş açısından da, spor açısından da önemli bir spor insanıydı. Hep söylüyorum; sporda zarafet ve nezaketin bence en önemli temsilcisiydi. Bütün camiaların çok sevdiği bir isimdi. Bize çok önemli bir miras ve görevler bıraktı. Allah rahmet eylesin. Herkes çok üzüntülü. Bize yakışan, şu anda Süleyman abimizi en iyi şekilde uğurlamak. Beşiktaş camiasının ve Türk futbolunun başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatından sonra spor camiası hastaneye akın etti. Beşiktaşlı yöneticiler ve eski futbolcuların yanı sıra, çok sayıda kulübün yöneticisi, eski futbolcuları ve siyah-beyazlı taraftarlar Amerikan Hastanesi'ne gelerek başsağlığı dileğinde bulundular.