Hakan Şükür Juventus maçı öncesi NTV Spora açıklamalarda bulundu.

Fc Kopenhag maçında müthiş bir Galatasray vardı bu önemli bir veri. Yeni teknik direktörün gelmesi ile birlikte yeni sistemler denenmeye başlandı ve bu da Galatasaray'a çok şeyler kaybettirdi güvende kaybettirdi açıkcası. Bu psikolojiyle çıkacak maça Galatasaray. Ama bir yandan da bir Avrupa takımı Galatasaray. Türkiye'nin Avrupa'daki en başarılı takımı bu maçtan alınacak bir galibiyet sizin geçen seneki başarıyı sağlamanıza yardımcı olur.

Son maçta defans önlemlerini almış bir Galatasaray vardı tabi ki bu coşkuya dönüşünce nasıl olur bilmiyoruz onu maçta göreceğiz. 52 bin seyirci önünde analizleri değerlendirdiğimiz de maçın zor tarafları olacak.

Pirlo'nun oynamaması avantaj

Pirlo gibi bir oyuncunun oynamaması önemli bir etken. Bu tip oyuncular takımlarının alışkanlıklarıdır ve oynamadıklarında sıkıntılar yaşayabilirler. Ancak yine de futbol 11 kişiyle oynanıyor. Ben Galatasaray'ın kazanacağına inanıyorum.

Üçüncülük düşünülmemeli

Geçen sene yaşananlardan sonra bu sene grupta 3. olması Galatasaray'ın başarılı olduğunu göstermez. Real Madrid'i bir kenara koydu Galatasaray bu yüzden de çok ağır yenilgiler aldı. Özellikle ikinci maçta hem kenar yönetimi hem de saha içinde çok hatalar yapıldı. Bu maç sonunda üçüncülük düşünülmemeli ve ben gruptan çıkmak için mücadele edeceğini düşünüyorum sarı kırmızılıların. Galatasaray'ın Juventus'u yenip turu geçeceğine inanıyorum.