Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İspanya'da düzenlenen Yıldız-Genç Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda şampiyon olan Yıldız Milli Takımımızı tebrik etti.

İspanya'nın Barcelona kentinde 07-11 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılan Yıldız-Genç Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda Zihni Batuhan Şahin ve Talha Yiğenler çiftinden oluşan Yıldız Millilerimiz finalde Almanya'yı 3-1 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Milli takımımızın 16 sporcuyla katıldığı, 23 ülkeden 113 erkek ve 81 bayan sporcunun mücadele ettiği organizasyonda şampiyon olan takımımız için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajı şöyle:

"İspanya'da düzenlenen Yıldız-Genç Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Yıldız Milli Takımızı tüm kalbimle tebrik ederim. Takım sporlarında ve bireysel sporlarda, bu kategorilerde kazandığımız başarıların, gelecekte çok daha büyük başarıların bizleri beklediğinin işareti olarak görüyorum. Bu başarıda ter döken sporcularımız başta olmak üzere, şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutlarım."

İSTANBUL /

gh(gh)