Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Roberto Mancini'nin ayrılmasına üzüldüğünü söylerken, Cesare Prandelli'nin takımı geliştirip, zihniyet değişimi getirebilecek isim olduğunu belirtti.

Dünya Kupası'nda bu akşam Arjantin karşısında yarı final mücadelesi verecek olan Hollanda Milli Takımı oyuncularından Wesley Sneijder, İtalyan La Gazzetta dello Sport'a konuştu.

Galatasaray'da nasıl olduğu sorulan başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray'da iyiyim. Türkiye'de hep oynama şansı buluyorum, Inter'i bırakmak zorunda kaldığım için pişman değilim. Galatasaray ligde çok iyi mücadele ediyor, Şampiyonlar Ligi'nde de var. Türkiye ligi büyüyor. Şimdi sadece milli takımda kazanmam gerek, bu yüzden buradayım" diye konuştu.

Sneijder, Prandelli'nin Galatasaray'ın başına getirilmesini ise şöyle değerlendirdi:

"Mancini'ye veda etmek üzücüydü. O ve onun ekibi, bizimle dostane ilişkiler kurmuştu. Ancak inanıyorum ki, Prandelli şu an doğru isim. Galatasaray'a sadece bir teknik direktör değil, aynı zamanda takımı geliştirip, zihniyet değişimi gerçekleştirecek bir kişi lazım. Zannediyorum Prandelli buna uygun bir isim."

Sneijder ayrıca, Hollanda'nın Dünya Kupası'nı kazanacağını inandığını söyledi.