SPOR Toto Süper Lig'de üst üste kritik maçlara çıkacak Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç'in hedefi bu maçları en az puan kaybı ile geçmek.
Zorlu maçlar öncesinde takımını teknik, taktik ve mental olarak her yönüyle hazırlamak isteyen Hırvat çalıştırıcı bunun için hiç bir ayrıntıyı atlamamaya özen gösteriyor.
BOWLING TURNUVASI
Hırvat hoca Milli takımlarda oynayan futbolcuların herhangi bir sakatlık yaşamadan dönmelerinden çok memnun. Yoğun geçen idman temposunun yorgunluğunu atmaları için oyuncularına bowling turnuvası ayarlayan Biliç, futbolcuların mental olarak da rahatlamalarını amaçlıyor. Bugün yapılan idman sonrası futbolcular Ataşehir'de bowling oynayarak stres attılar.
KADIN SEYİRCİLER STADI DOLDURMALI
4 maç seyircisiz oynama cezasının 3. maçı olan Torku Konyaspor maçı için kadın taraftarlara çağrıda bulunan Biliç, stadın tamamen dolmasını istiyor. Kadın ve çocuk seyircilerin stadı doldurarak yaratacakları atmosferin, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Hırvat hocanın en büyük arzusu pazartesi akşamı stadın tamamen dolması ve etkili bir atmosferin yaratılması. Hırvat hoca, daha önceki maçlarda kadın seyircilerin Beşiktaş'ın tezahürat ve marşlarını bilinçli bir şekilde söylemelerinden çok memnun. Slaven Biliç bu ortamın Torku Konyaspor maçında da tekrarlanmasını istiyor. AD(GH/FG)