SAHASINDA Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik sorumlu Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Hasta olan Aydın Karabulut ile izinli olan kaleci Korcan Çelikay, antrenmana katılmadı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı bir grup taraftar da izledi.
Bu arada İtalya, Polonya, Romanya ve Yunanistan'dan Sivas'a gelen 33 kişilik grup, antrenmanı ziyaret ederek Roberto Carlos'la fotoğraf çektirdi.
"TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET"
Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, Akhisar Belediyespor maçını değerlendirirken şunları söyledi:
"Tabi ki tek düşüncemiz galibiyet. Sivasspor hiçbir zaman kendi sahasında yenilgiyi ve beraberliği düşünmez. Biz her zaman galibiyeti düşünüyoruz. Bu maç içinde aynı şey geçerli. Bu maçta da galibiyet için sahada olacağız. Zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Ama Avrupa yolunda ilerlemek için ve kendi sahamızda oynadığımız için bu maçtan kesinlikle galibiyet almak için sahada olacağız."
Carlos, Aydın Karabulut'a Türkiye'deki çeşitli kulüplerden teklif geldiği konusunda da şöyle dedi:
"Ben sadece basında çıkan haberleri okudum. Basında çıkanlar neyse ben de o doğrultuda biliyorum olayları. Bazı teklifler alıyorsa da hak ettiği tekliflerdir. Çünkü çok iyi işler yaptı. Ama aldığı teklifler kendisinin burada yapacağı çalışmaları veya oynayacağı maçları hiçbir şekilde etkilemiyor. Aydın, hafta sonunda yine sahada olacak."

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF