SİVASSPOR kaptanı Kadir Bekmezci, sahalarında oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi, "Kasımpaşa maçını unutturmak istiyoruz" dedi.
Süper Toto Süper Liginin 23'üncü haftasında pazar günü Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ilk olarak top kapma ve pas çalışması yaptı. Futbolcular daha sonra 4 guruba ayrılarak kondisyon çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. İdmana, sakatlığı nedeniyle tedavi için İstanbul'a giden John Utaka ve izinli Manuel da Costa katılmadı. Kasımpaşa maçında sakatlanan Ziya Erdal ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenman sonrasında takım kaptanı Kadir Bekmezci açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa karşılaşmasında ufak bir kaza geçirdiklerini söyleyen Kadir, şunları söyledi:
"Hafta sonu gerçekten bizi zorlu bir karşılaşma bekliyor. Çünkü geçen hafta Kasımpaşa'ya karşı hiç ummadığımız bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi unutmak için de bu hafta mutlaka kendi sahamızda kazanmamız gerekiyor. Bütün çalışmalarımız bu yönde. İnşallah kendi sahamızda her zaman olduğu gibi iyi futbol oynayıp kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz ve hedeflediğimiz yerlere de ulaşmak istiyoruz."
Avrupa Kupalarına katılmayı hedeflediklerini anlatan Kadir, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Yeni bir galibiyet serisini yakalamak istiyoruz. Çünkü takım olarak hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. İnşallah sezon sonunda bu hedeflerimize ulaşırız. Taraftarlarımız zaten her karşılaşma bize büyük destek veriyorlar. Elazığspor karşılaşmasının da önemi belli. Tribünleri doldurarak bize iyi destek verirler. Biz de onlara güzel bir galibiyet hediye edelim."

HY(EA/AÖ) FOTOĞRAF