SPOR Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Sivassporlu Cihan, "En büyük hedefimiz UEFA'da gruplara kalmak" dedi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEB) kapsamında Spor Lisesi öğrencileri, Sivassporlu futbolcularla buluştu. Tarihi Buruciye Medresesi'nde gerçekleşen programa Sivassporlu Cihan Özkara ile Fatih Kıran katıldı, öğrencilerin sorularına cevap verdi.
"HEDEFİMİZ, EN İLERİ GİTMEK"
Öğrencilerin hayatta zaman zaman karşılaşacakları engeller karşısında pes etmemeleri gerektiği söyleyen Cihan, şunları söyledi:
"Hayallerinizi gerçekleştirebileceğinize, hedeflerinize ulaşabileceğinize inanın. Önemli olan inanmak. Mesela ben ne istediğimi, başaracağımı da biliyordum. Güçlüydüm ve ayakta kaldım. Herkes istediği şeye ulaşabilir, yeter ki güçlü olun. Üniversite hayatım olmasını isterdim ama hayatımda futbol vardı."
Sivasspor'da 3 yıldır oynadığını ifade eden Cihan, 2013-2014 sezonunu değerlendirirken de şöyle konuştu:
"Bu sene bizim için hakikaten çok başarılı geçti. Hem hedefimize ulaştık, hem yukarı sıralara oynadık. Çok güzel maçlarda oynadık. Beşiktaş maçı unutamayacağım maçlardan bir tanesi. Kendi evimizde güzel bir galibiyet aldık. UEFA Avrupa Ligi'ni garantiledik. Hedefimiz tabi ki gidebileceğimiz kadar ileri gitmek. En büyük hedef gruplara kalmak. Daha lig bitmedi, kaçıncı turdan başlayacağımız belli değil. Ama hedefimiz en ileri kadar gitmek. İnşallah gruplara kalırız."

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF