SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos ve futbolcular, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için ellerinde kömür parçalarıyla antrenmana çıktı.
ELLERİNE KÖMÜR PARÇASI ALDILAR
Sivasspor'un antrenmanından önce sahaya, Soma'da hayatını kaybedenler için el arabasıyla kömür getirildi. Futbolcular ellerine kömür parçaları alırken bazı futbolcuların da yüzüne kömür tozu sürdüğü görüldü.
Roberto Carlos ise üzerinde, "Bir avuç kömür için bir ömür verenlere. Başımız sağ olsun" yazısı taşıdı. Daha sonra konuyla ilgili basın mesnuplarının sorularını yanıtlayan Carlos,  şunları söyledi:
"İSPANYA'DA DA BÖYLE OLAYLARLA KARŞILAŞMIŞTIM"
"Çok üzücü bir olay. Kömürcü işçilerinin hepsinin ailesine başsağlığı diliyorum. İspanya'da daha önce böyle şeyler görmüştüm. Çok üzücü oluyor. O yüzden bizler de çok üzgünüz. Umarım en kısa zamanda bu sıkıntı atlatılır." dedi. Bazı futbolcuların da yüzüne kömür tozu sürdüğü görüldü.
ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR
Sivasspor, ligin son haftasından oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Top kapma çalışmasıyla başlayan antrenmanda, pas çalışması ve yan top çalışması yapıldı. Kırmızı beyazlılar yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı yarı sahada çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay ve Ziya Erdal ile izinli olduğu öğrenilen Aydın Karabulut katılmadı.

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF