SİVASPOR teknik direktörü Roberto Carlos, İspanyol ekibi Valencia'nın kendisi ile görüştüğü haberlerini yalanlayarak, "Benim bu olaydan haberim bile yok. Bende dışarıdan duyuyorum." dedi.
Ligin son haftalarında iyi bir form grafiği çizen Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde yaptığı antenmanla sürdürdü. Top kapma çalışması ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlılar, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan John Utaka dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia'nin kendisine teklif sunduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu. Brezilyalı teknik adam kendisine böyle bir teklif gelmediğini belirterek, "Şu an için benimle görüşülen hiç bir konu yok. Benim bu olaydan haberim bile yok. Bende dışarıdan duyuyorum. Bana eğer böyle bir teklif gelirse zaten direk olarak kulüple görüşürüm. Ama şu an için Sivasspor'dayım. Aklımda sadece burası var." dedi.
Carlos bu söylentileri Sivasspor'un başarılı gidişatına bağlayarak, "Burada önemli olan ve mutluluk verici olan, demek ki burada başarıyla gidiyoruz ki, Sivasspor bir başarı gösteriyor ki bu tip konular çıkıyor. Tabi ki bazı teklifler gelebilir. Ama şuan için önemli olan şey Sivasspor'da başarılı gittiğimizin göstergesi." dedi.