SİVASSPOR, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından kondisyon çalışna kırmızı beyazlılar daha sonra pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Eksiksiz gerçekleştirilen antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Mehdi ve Ümit Kurt düz koşu yaptı.
KADİR BEKMEZCİ: "KÖTÜ BİR PERİYOTTAN GEÇİYORUZ"
Antrenmandan önce Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan takım kaptanı Kadir Bekmezci, "Kötü bir dönemden geçiyoruz, 4 maçtır yeniliyoruz. Bir an önce bunun unutup yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz çünkü Erciyesspor, 2'nci yarıda iyi bir takım kurdu. Ve şu anda formda bir takım. O yüzden bu maç çok zor geçecek bizim için. Ama biz iyi bir takımız, bunu daha önce de gösterdik. Sadece kötü bir periyoddan geçiyoruz. Bir an önce bu mağlubiyetleri unutup oradan galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi
ZİYA: "AVRUPA İÇİN KAZANMALIYIZ"
Ziya Erdal ise, "Bu sene bizim alışık olmadığımız bir dönem geçiriyoruz, 4 haftadır kaybediyoruz. Bu sene ilk defa başımıza böyle bir şey geldi. Tabii böyle olduğu üzgünüz, bir an önce toparlanmamız lazım. Bunun içinde ilk fırsat Kayseri Erciyesspor maçı. Kayseri Erciyesspor'un da son haftalarda yükselen bir performansı var. İyi bir hava yakaladılar. Zor maç olacak, bunun bilincinde gideceğiz oraya. Önceki Sivasspor'u Kayseri'de izlettirebileceğimizi düşünüyorum. Avrupa hedefimizi devam ettirebilmemiz için oradan 3 puanla dönmemiz lazım. İnşallah kazanırız" diye konuştu.

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF