SİVASSPOR Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, bugünkü mağlubiyetle üst sıralara çıkma şansını yitirdiklerini belirterek, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bugün Sanica Boru Elazığspor üstün bir futbol oynadı ve galibiyeti hak ettiler. Önümüzdeki haftalarda bunu telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Son 2 maçta 9 gol yedik. Belki defansif olarak maçta gereğini yapamadık. Hatalar yaptık ve goller yedik ama oyuncularımızda bunu düzeltebilecek kalite her zaman var" diye konuştu.
Sivassporlu Ziya Erdal, rakibin durumu nedeni ile zor bir maç olacağını beklediklerini, ilk yarıda beraberliği bulduklarını ama ikinci yarıda gol bulma çabalarının yeterli olmadığını belirtti. Erdal, oyunun son bölümlerinde taraftarın Aydın Karabulut'a yönelik olumsuz tezahüratlarının kendilerini üzdüğünü, taraftarların bu tür sıkıntılı durumlarda destek olmalarını beklediklerini söyledi. Mehdi Taouil ve Jakup Navratil ise kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, haftaya oynayacakları Gençlerbirliği maçında telafi etmek istediklerini söyledi.
SANİCA BOLU ELAZIĞSPOR:"RAKİN ZAAFLARINI İYİ TESBİT ETTİK"
Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü İrfan Saraloğlu ise hafta boyunca rakibi iyi analiz ettiklerini belirterek, "Bizim karşımızdaki zaaflarını iyi tespit etmiştik. Bu zaaflardan faydalanacağımızı umut ediyorduk. İlk dakikalarda geri çekildik. 8'inci dakikada bulduğumuz gol skorun yüksek düzeye geleceğinin sinyalini verdi. İkinci golü ararken basit bir hatayla rakibe pozisyon şansı verdik ve rakip iyi değerlendirdi. İlk yarıyı 1-1 bitirmek için mücadele verdik. İkinci yarı gerekli uyarıları yaptık. Nasıl oynamamız gerektiğini oyuncularımıza aktardık. İkinci yarı bizim istediğimiz gibi gelişti. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttık. Kontra atağa iyi çıkan oyuncularımızı kullandık ve bulduğumuz gollerle oyunu lehimize çevirdik. İkinci yarı Sivas gol bulsa maçı çevirmemiz zor olabilirdi. İkinci golü bulduktan sonra rakip üzerimize geldiği için verdikleri açıkları değerlendirerek istediğimiz sonucu aldık. Tehlike bölgesinden uzaklaşmış gibi görünüyoruz ama kalan 11 maça iyi hazırlanmamız gerekiyor. Kasımpaşa ile oynayacağız. İyi ve toparlanmış bir takımla oynayacağız. O maçtan da 3 puan almak için hazırlanacağız" dedi.
Sanica Boru Elazığsporlu Tanju Kayhan ve İvesa ise Sivasspor gibi önemli bir takıma karşı akıllı oynayarak istedikleri sonucu aldıklarını belirtti, kazanılan 3 puanın çok önemli oldğunu dile getirdi.

HY(EA/AÖ) FOTOĞRAF