DEPLASMANDA pazartesi akşamı Aksihar Belediyespor'la karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Nazilli Belediyespor'u 2-1 yenerek gruplara yükselen Sivasspor, bugün teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde bir antrenman yaptı. Top kapma çalışması ile başlayan antrenmanda şut ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı. Antrenmana kupa maçında oynayan bazı futbolcular ile sakatlıkları bulunan Rafik Djebbour ve John Utaka katılmadı.
"GALİBİYETLERİMİZ TEKRAR BAŞLADI"
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren Roberto Carlos, kupa maçıyla ilgili olarak, "Ligi de kupayı da ciddiye alan bir takım olarak gruplara kalmayı hak etmiştik. Tabi çok sık maçlar oynadık. O yüzden belki biraz yorgunluk vardı, tam anlamıyla gerekenleri yapamadık. Ama hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi. Carlos, Akhisar Belediyespor konusunda da şunları söyledi:
"Zorlu bir karşılaşama olacak. Onların sahasında olacak ama biz galibiyet için gideceğiz. İyi bir takıma karşı oynayacağız bunun bilincindeyiz. Ama Çaykur Rizespor maçıyla birlikte tekrar galibiyetlerimiz başladı. Kupa maçını da aldık. Şimdi 2 lig maçımız kaldı. Bu maçları da alıp ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz."
Carlos, transfer konusunda da, "Gelecek hafta yönetimde bu konuyu görüşeceğiz. Hangi pozisyonlarla, kimlere ihtiyacımız var, kim gidecek kim kalacak bununla ilgili Karabükspor maçı öncesi yönetimle bir aya geleceğiz" dedi.